Kirjastudio

Me tietoteoksella tuotamme ilman kustantajan vastuuta sopimustöinä tekijän käsikirjoituksesta täysin valmiin kirjan. Olemme täyden palvelun talon ja tarjoamme erittäin kattavat palvelut laidasta laitaan.

Työ voi sisältää esimerkiksi:

Kirjan kannen suunnittelun tekijän antamien ohjeiden mukaisesti.

Tarvittaessa toteutamme suunnitelman juuri antamiesi ohjeiden mukaisesti. Saat antaa lisäohjeita sekä muutoksia työn edetessä ja tarkastutamme lopullisen version sinulla aina ennen sen tuotantoa. Meillä on myös vuosien kokemuksen myötä loistavat kontaktit ja saamme nopeallakin aikataululla graafikon toteuttamaan suunnitelman tai auttamaan sen toteuttamisessa.

Koneella kirjoitetun tekstin optisen luvun elektroniseen muotoon.

Laitteillamme voidaan lukea ja muuttaa sinun koneella kirjoittama teksti helposti elektroniseen muotoon. Laite myös samalla etsii kirjoitusvirheet ja lopuksi ne käydään läpi sekä korjataan tarpeen vaatiessa.

Kirjan nimiehdotusten tekemisen.

Meillä on vuosien kokemus sekä näkemys erilaisista kirjoista. Pystymme siis antamaan sinulle kirjaasi hyviä toimivia nimiehdotuksia, joista sinä sitten voit päättää halutessasi parhaimman.

Käsikirjoituksen kielentarkastuksen.

Laitteillamme on mahdollista tarkistaa sekä käsinkirjoitetun, että elektronisen tekstin oikeinkirjoitus.

Ladonnassa mahdollisesti tarvittavien erikoismerkkien valmistamisen.

Mikäli suunnitelmasi tarvitsee jotain erikoismerkkejä, niin myös niiden lisääminen ladonnassa onnistuu vaivatta nykyaikaisilla laitteillamme.

Kirjan typografisen suunnittelun ja taiton.

Meillä on alan kehittyneimmät ja uusimmat taitto-ohjelmat käytössämme. Taitto-ohjelmina ovat Ventura 4.1, Ventura 10 ja PageMaker 6.5.

Kirjan levittämisen kirjakauppojen tai kirjavälityksen näytevarastoon.

Omaamme mahtavat kontaktit ja työkalut kirjan levitykseen sekä myyntiin asettamiseen.

Kuvien skannaamisen sekä tarvittaessa käsittelyn ruudulla.

Ammattilaisemme osaavat myös huippulaitteillaan käsitellä kaikki kuvasi. Oli ne sitten missä muodossa tahansa tai vaikka huonolaatuisia. Kuvankäsittelijämme ovat todellisia velhoja ja oman alansa rautaisia ammattilaisia. Originaaleiksi käyvät väridiat, värinegatiivit, mustavalkoiset tai paperikuvat.

Painatuksen hoitamisen kirjapainossa.

Hoidamme puolestasi painatuksen kirjapainossa alusta loppuun. Sinun ei tarvitse tehdä mitään koko prosessin aikana.

Painatustarjousten pyytämisen sopivalta kirjapainolta.

Pyydämme myös ennen työn tilaamista monelta eri kirjapainolta tarjouksen ja sinä saat päättää yhdessä kanssamme, mikä valitaan.

Ota yhteyttä, kysy lisää ja pyydä arviointi tai tarjous.